Huis >

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
-->
ONGEVEER DE V.S.
Contacteer ons
86-755-2822-5716
Contact nu
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper

Merken:

CKT

Nr van Werknemers:

100~150

Jaarlijkse Verkoop:

3000000-6000000

Gevestigd jaar:

2005

De uitvoerpc:

70% - 80%

gediende klanten:

80

Inleiding

Bedrijfinleiding

 

CKT-Drukco., Ltd -

Uw Professionele Druk & Verpakking Oplossing

 

Inleiding:


CKT drukt Co., is Ltd een achtenswaardige en betrouwbare die Druk & Pakketfabrikant in Shenzhen, China wordt gebaseerd. Sinds onze onderneming in 2005, hebben wij constant de hoogste-kwaliteitsdiensten aan cliënten wereldwijd verleend. Met een overzichtsworkshop meer dan 20.000 vierkante meters overspannen en een specifiek team die van meer dan 180 deskundige werknemers, hebben wij 15 jaar van deskundigheid inzake OEM Drukken productie vergaard. Onze verplichting aan voortreffelijkheid, geavanceerde machines, ervoer technici, en een klant-centric benadering heeft ons toegelaten om een uitbreidend marktaandeel in eigen land als globaal te vangen zowel.

 

Geavanceerd Machines en Materiaal:


Wij vergen immense trots in ons geavanceerd drukmateriaal en uitvoerig gamma van na-beëindigt materiaal. Onze scherp-randfaciliteiten omvatten de Printer van de grootteheidelberg Litho van 8C&4C A2, de Printer van 4C Komori Litho (S40 & S28), 4C Roland 700, en meer. Deze scherp-randmachines machtigen ons om superieure kwaliteit en onovertroffen efficiency te handhaven, die ons plaatsen apart als de industrieleider.

 

Globale Bereik en Marktaanwezigheid:


CKT drukt Co., heeft Ltd met succes internationale markten doordrongen, met 80% van onze producten die naar Noord-Amerika, Europa, Australië, en de markten van Nieuw Zeeland worden uitgevoerd. Door verenigbare levering van medio-hoge kwaliteitsproducten, hebben wij ons als vertrouwde op partners in de luxe, de schoonheidsmiddelen, de wijn & de geesten, het voedsel & de drank, de elektronika, en de onderwijsindustrieën gevestigd. Onze onberispelijke reputatie heeft erkenning van een diverse cliëntbasis opgeslaen, die zich van lokale agenten en internationale importeurs aan verdelers en eindconsumenten uitstrekken.

Aangepaste Oplossingen en Kwaliteitswaarborg:
Bij CKT-Drukco., Ltd, maken wij ons productieproces om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Als klantgericht bedrijf, bieden wij flexibiliteit en veelzijdigheid aan ervoor zorgen, die dat elk product zich op uw behoeften richt. Onze Kwaliteitscontroleafdeling inspecteert binnenshuis vol overgave alle producten, waarborgend uitzonderlijke kwaliteit en strikte aanhankelijkheid aan internationale normen. Voorts zorgt onze concurrerende tarifering ervoor dat u de beste waarde voor uw investering ontvangt.

 

Omhels een Win-Win Vennootschap:


Wij heten uit de hele wereld warm cliënten welkom om met ons samen te werken. Samen, kunnen wij wederzijds succes bereiken en een win-win scenario voor beide ondernemingen tot stand brengen. Als uw vertrouwde op druk en verpakkingspartner, verbinden wij ertoe om opmerkelijke resultaten te leveren en uw verwachtingen te overschrijden bij elke draai.

Co. van de contactckt Druk, Ltd vandaag en ervaart het verschil in onze kwaliteit en dienst!

 

 

Welkom over de hele wereld de cliënten van en onze samenwerking zal ons win-win samen maken!

 

 

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Service

Co. van de Shenzhenckt Druk, Ltd

De dienstproces

 

CKT-de Druk impliceert typisch verscheidene stappen van het aanvankelijke onderzoek aan de definitieve levering van de gedrukte en verpakte producten. Hier is een algemeen overzicht van het de dienstproces:

 

Onderzoek en Vereiste die verzamelen zich:

 

Het proces begint wanneer een cliënt ons met hun vereisten contacteert, zoals het type van druk en nodig verpakking, hoeveelheden, uiterste termijnen, en om het even welke specifieke ontwerp of het brandmerken richtlijnen.

 

Overleg en Citaat:

 

CKT-de vertegenwoordiger van het Verkoopteam komt de cliënt samen om hun behoeften in detail te begrijpen. Zij bieden raad op ontwerp, materiaal, druktechnieken, en verpakkingsopties op de de eisen en begroting die van de cliënt worden gebaseerd aan. Een citaat wordt dan voorbereid, schetsend de kosten, de chronologie, en de termijnen van de dienst.

 

Ontwerp en Kunstwerk:

 

Zodra de cliënt het citaat dat goedkeurt, CKT-creeert het het ontwerpteam van de Druk of past het kunstwerk aan op de specificaties van de cliënt wordt gebaseerd. Het team kan ontwerpsteekproeven of modellen ter de het overzicht en goedkeuring van de cliënt verstrekken.

 

Materiële Selectie en Verwerving:

 

De Klant selecteert de aangewezen die drukmaterialen, zoals document, inkt, kleefstoffen, en verpakkingsmaterialen, op het gebeëindigde ontwerp en de vereisten worden gebaseerd. Zij verzekeren de materialen van hoogte - kwaliteit zijn en de verwachtingen van de cliënt ontmoeten.

 

Prepress en Ondoordringbaar maken:

 

Het ontwerp van de cliënt wordt voorbereid op druk door prepress activiteiten als kleurscheidingen, beeldaanpassing, en het formatteren. Een bewijs wordt dan veroorzaakt, toestaand de cliënt om eender welke noodzakelijke veranderingen of correcties te herzien en aan te brengen alvorens vooruit zich te bewegen.

 

Druk en Verpakking:

 

Zodra het bewijs wordt goedgekeurd, begint het daadwerkelijke drukproces. CKT drukt gebruik zijn gespecialiseerde machines en systemen om het kunstwerk op de gekozen materialen te drukken. De gedrukte materialen worden dan gesneden, gevouwen, efficiënt geassembleerd of zonodig verpakt.

Kwaliteitscontrole:

 

Door het druk en verpakking proces, CKT-handhaaft de Druk de strikte kwaliteitscontrolemaatregelen om de producten te verzekeren aan de hoogste normen voldoen. Onze gedrags regelmatige inspecties, kleurenconsistentie controleert, en het eindigen kwaliteitsbeoordelingen om klantentevredenheid te waarborgen.

 

Het eindigen en de Diensten Op de toegevoegde waarde:

 

Na druk en verpakking, kan Ons CKT-Team de extra diensten zoals het lamineren van, het foiling van, het in reliëf maken van, het die-cutting, of speciale deklagen aanbieden om het visuele beroep en de duurzaamheid van de producten te verbeteren.

 

Verpakking en Bericht:

 

Geëindigd - de producten worden zorgvuldig ingepakt in geschikte verpakkingsmaterialen om hen tijdens vervoer te beschermen. CKT-het Klantenserviceteam verzekert juiste etikettering en documentatie alvorens de producten aan de gewenste plaats van de cliënt te verzenden.

 

Levering en Klantenterugkoppeling:

 

CKT-de Druk schikt voor de snelle levering van de producten aan de cliënt. Na de levering, kunnen zij zoeken terugkoppelen van de cliënt om hun tevredenheid met de dienst te beoordelen en om het even welke zorgen of kwesties te behandelen.

 

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

CKT-Druk, was Estanblished vanaf 2005, het Bedrijfteam van 1 tot 5 mensen,

 

CKT-Druk werd veranderd van Handelsmaatschappij aan Fabriek in 2010,

Het Verkoopteam is 5 mensen en 15 mensenarbeiders.

 

CKT was Verhoogde 2 Heidelberg Printer 2 de Automatische Machine van de Matrijzenbesnoeiing in 2015,

Het Verkoopteam is 15 mensen en 40 mensenarbeiders.

 

CKT bood de douane de Één Eindedocument Verpakkende Dienst aan, is het Productiemateriaal rond 20 Reeksen in 2020

Het Verkoopteam is 20 mensen en 80 mensenarbeiders. De verkoopprestaties zijn rond US$5,000,000.00

 

CKT werkte het grootste deel van Handmateriaal aan Auto en Volledige Automatische Machine in 2025 bij,

 

Het Verkoopteam is 50 mensen en 100 mensenarbeiders. De verkoopprestaties zijn rond US$15,000,000.00.

 

Verpakkingsindustrie Beroemd Bedrijf in Binnenlands en Overzee in 2030.

 

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Ons Team

CKT-TEAM:

 

 

CKT-de Druk schept een hoogst bekwaam en samenhangend team, gewijd aan het uitblinken in buitenlandse handelsverrichtingen op. Met een sterke verplichting aan het leveren van uitstekende resultaten, CKT-belichamen de teamleden professionalisme, deskundigheid, en een diep inzicht in internationale markten. Elk lid draagt unieke vaardigheden en ervaringen bij, toelatend ons om de uitzonderlijke diensten aan onze globale clientèle te verlenen.

 

1. Professionele Deskundigheid:


CKT-het team bestaat uit ervaren beroeps met uitgebreide kennis van de buitenlandse handelsindustrie. Van verkoopstafmedewerkers aan invoer-uitvoerspecialisten, bezit elk lid de noodzakelijke vaardigheden om complexe internationale handelsverordeningen, douaneprocedures, en documentatievereisten te navigeren. CKT-teamverblijven met de recentste de industrietendensen en de verordeningen worden bijgewerkt garanderen, die dat wij nauwkeurige en volgzame oplossingen aan onze cliënten die verstrekken.

 

2. Meertalige Vaardigheid:


Wij begrijpen het belang van efficiënte mededeling in buitenlandse handel. Daarom CKT-is het team bekwaam in veelvoudige talen, met inbegrip van het Engels, Mandarin, het Spaans, en het Frans. Deze taaldiversiteit staat ons toe om vloeiend met internationale partners te communiceren, contracten te bespreken, en om het even welke taalbarrières efficiënt op te lossen. Onze capaciteit om culturele hiaten te overbruggen versterkt onze verhoudingen en vergemakkelijkt vlotte transacties.

 

3. Marktonderzoek en Analyse:


in de wereldmarkt concurrerend te blijven, CKT-leidt het team grondige marktonderzoek en analyse. Wij controleren tendensen, identificeren nieuwe markten, en beoordelen de vraag naar onze producten of diensten. Door essentiële marktintelligentie te verzamelen, ontwikkelen wij doeltreffende strategieën, toelatend onze cliënten om besluiten op basis van goede informatie te nemen en van winstgevende bedrijfskansen voordeel te trekken.

 

4. De verhoudingsbouw en Voorzien van een netwerk:


CKT-het team legt grote nadruk bij de bouw van verhoudingen op lange termijn met cliënten, leveranciers, en partners. Door regelmatige mededeling en aandachtige klantenservice, streven wij ernaar om gepersonaliseerde oplossingen te verstrekken die onze aan cliënt-specifieke behoeften voldoen. Voorts staat ons uitgebreid netwerk van de industriecontacten ons toe om nieuwe verbindingen te vestigen, vennootschappen te onderzoeken, en ons bedrijfsbereik globaal uit te breiden.

 

5. Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen:


De buitenlandse handel is een dynamisch en continu veranderend landschap. CKT-het team belichaamt flexibiliteit en aanpassingsvermogen in onze benadering. Wij omhelzen nieuwe technologieën en digitale platforms om processen te stroomlijnen, efficiency te verbeteren, en cliënten te voorzien van updates in real time. Wij antwoorden actief aan marktschommelingen en passen onze strategieën aan die dienovereenkomstig ervoor zorgen, dat onze cliënten voor de kromme blijven.

Conclusie:


CKT-de sterkte van het Drukteam in buitenlandse handel ligt in het professionalisme, de deskundigheid, en de toewijding van onze leden. Met hun uitvoerige kennis, meertalige vaardigheid, marktonderzoekmogelijkheden, verhouding-bouwende vaardigheden, en aanpassingsvermogen, CKT-is het team volledig uitgerust om de uitdagingen en de eisen van de wereldmarkt te ontmoeten. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van de eersteklas diensten en streven ernaar om de verwachtingen van onze cliënten bij elke stap te overschrijden.

 

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kosmetische verpakkende doos Leverancier. Copyright © 2023-2024 cktprint.com . Alle rechten voorbehoudena.