Huis >

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
ONGEVEER DE V.S.
Contacteer ons
86-755-2822-5716
Contact nu
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Shenzhen CKT Print Co., Ltd.
Productielijn

 

Co. van de Shenzhenckt Druk, Ltd

 

De Lijst van het productiemateriaal

 

Drukmateriaal:
De Printer van de grootteheidelberg Litho van 8C&4C A2
de Printer van 4C Komori Litho (S40 & S28)
4C Roland 700

 

Eindigend Materiaal:


Automatische Die-Cutting Machine
Folie Stempelmachine
Laminerende Machine
UVdeklaagmachine
In reliëf makende Machine
Het vouwen van en het Lijmen van Machine
Het Die-Cutting van en het Vouwen van Machine
Bindende Machine (Perfecte Band, Zadel het Stikken, enz.)

 

Prepress Materiaal:


Computer-aan-plaat Systeem (CTP)
Digitaal Ondoordringbaar makensysteem
Kleurbeheersysteem
Kwaliteitscontrolemateriaal:
Kleurenspectrofotometer
Dichtheidsmeter
Polijst Meter
Het vouwen van Duurzaamheidsmeetapparaat
Barstend Sterktemeetapparaat
Treksterktemeetapparaat


Verpakkend Materiaal:
 

Krimp Omslagmachine
Het vastbinden van Machine
Karton Verzegelende Machine
Palletiserende Machine
Ander Materiaal:
Guillotinedocument Snijder
Document die Machine vouwen
Het vouwen van Machine
Hoeksnijder
Stikkende Machine
Gelieve te merken op dat dit een lijst van het steekproefmateriaal is en al materiaal kan niet omvatten specifiek voor ons bedrijf.

 

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Shenzhen CKT Print Co., Ltd. fabriek productielijn 4

OEM/ODM

 

Co. van de Shenzhenckt Druk, Ltd

De aangeboden OEM en ODM Dienst van alle Druk en Verpakkende Punten


Als Druk en Verpakkend bedrijf, bieden wij zowel OEM (Origineel Materiaal die vervaardigen) en ODM (Origineel Ontwerp die vervaardigen) de diensten aan om aan de diverse behoeften van onze cliënten te voldoen. Onze OEM en ODM oplossingen worden gemaakt om de producten van uitstekende kwaliteit te leveren die zich op uw het specifieke vereisten en brandmerken richten.

 

OEM de Diensten:

 

Productaanpassing: Wij werken nauw met u samen om uw productspecificaties en ontwerpvereisten te begrijpen. Ons team zal de druk aanpassen en de verpakkingsmaterialen, grootte, vormen, kleuren, eindigt, en andere details om tot een product te leiden dat op uw merkidentiteit wijst.

Productiedeskundigheid: Met onze uitgebreide productieervaring, bezitten wij de kennis en de deskundigheid om uw producten de hoogste kwaliteitsnormen efficiënt en aan te vervaardigen. Wij gebruiken geavanceerd druk en verpakkend materiaal om verenigbare en nauwkeurige productie te verzekeren.

Kwaliteitscontrole: Als OEM leverancier, hebben wij binnenshuis een Kwaliteitscontroleafdeling die strikt elk stadium van het productieproces controleert. Wij voeren uitvoerige inspecties en tests uit om ervoor te zorgen dat alle producten ontmoeten of uw kwaliteitsverwachtingen overschrijden.

Het brandmerken en Etikettering: Wij kunnen uw embleem, brandmerkende elementen, en productinformatie op de druk en de verpakkingsmaterialen opnemen. Dit staat voor efficiënte merkbevordering toe en vergemakkelijkt productidentificatie in de markt.

 

ODM de Diensten:

 

Ontwerp en Ontwikkeling: Ons team van ervaren ontwerpers en ingenieurs kan met u samenwerken om innovatieve en unieke druk en verpakking oplossingen te ontwikkelen. Wij zullen nauw met u samenwerken om uw doelmarkt, merk het plaatsen, en specifieke vereisten te begrijpen om een distinctief product te creëren.

Prototyping en Steekproefproductie: Wij verlenen snelle prototyping en steekproefproductiediensten om uw ontwerpideeën aan het leven te brengen. Ons deskundige technici en gevorderd materiaal laten ons toe om prototypen en steekproeven te produceren die nauwkeurig uw voorzien product vertegenwoordigen.

Intellectuele eigendombescherming: Wij begrijpen het belang om uw intellectuele eigendom te beschermen. Wij geven voorrang aan vertrouwelijkheid en kunnen geheimhoudingsovereenkomsten (NDAs) ondertekenen om de veiligheid en de exclusiviteit van uw ontwerpen en concepten te verzekeren.

Productie en Logistiek: Zodra het ontwerp en de steekproef worden goedgekeurd, beheren wij het volledige productieproces, met inbegrip van sourcing materialen, productie, en logistiek. Ons efficiënt leveringsketen beheer verzekert geschikte levering van uw producten.

Regelgevende Naleving: Onze ODM diensten hangen relevante regelgevende normen en certificatie aan om naleving van eigen aan de industrie vereisten, zoals veiligheid, milieu, en verpakkingsverordeningen te verzekeren.

Door onze OEM en ODM mogelijkheden leveraging, kunnen de cliënten van onze productiedeskundigheid, kwaliteitscontrolemaatregelen, het brandmerken kansen, en ontwerpinnovatie profiteren. Of u aangepaste producten of een uniek ontwerp vereist, worden onze druk en verpakking oplossingen gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u te helpen in de markt slagen.

R&D

Co. van de Shenzhenckt Druk, Ltd
De aangeboden R&D-Dienst van alle Druk en Verpakkende Punten:


De verpakkingsindustrie is constant evolueren, gedreven door nieuwe technologieën, markttendensen, en verbruikersvraag. Het onderzoek en de Ontwikkeling (R&D) spelen een essentiële rol in het drijven van innovatie, duurzaamheid, en efficiency binnen de verpakkingssector. Hier zijn sommige zeer belangrijke gebieden van onderzoek en ontwikkeling in de verpakkingsindustrie:

 

Duurzame Verpakkingsoplossingen:


R&D-inspanningennadruk bij het ontwikkelen van milieuvriendelijke en duurzame verpakkingsmaterialen en oplossingen. Dit omvat het onderzoeken van vernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen, het verminderen van verpakkend afval, en het vinden van alternatieven aan plastieken voor éénmalig gebruik. Het onderzoek concentreert zich ook bij het optimaliseren van verpakkingsontwerpen om milieu-effect door de levenscyclus van het product te minimaliseren.

 

Intelligente en Actieve Verpakking:


R&D-de teams werken bij het integreren van slimme technologieën in verpakking om functionaliteit te verbeteren en de ervaringen van de consument te verbeteren. Dit omvat intelligente verpakkingsoplossingen die informatie in real time over productkwaliteit, versheid, en veiligheid verstrekken. De actieve verpakkende systemen die zuurstofaaseters of vochtigheidsabsorptievaten gebruiken helpen producthoudbaarheid uitbreiden en productintegriteit handhaven.

 

Geavanceerde Productieprocessen:


R&D-de inspanningen worden geleid naar het verbeteren van productieprocessen in de verpakkingsindustrie. Dit omvat het onderzoeken van automatisering, robotica, en kunstmatige intelligentie om productieefficiency te optimaliseren, kosten te drukken, en kwaliteitscontrole te verbeteren. Het onderzoek concentreert zich ook bij het ontwikkelen van nieuwe druktechnieken, oppervlaktebehandelingen, en het eindigen procédés om visueel het een beroep doen en krachtige verpakking tot stand te brengen.

 

Nanotechnologie in Verpakking:


R&D-de teams onderzoeken het potentieel van nanotechnologie in verpakking om functionaliteit zoals barrièreeigenschappen, antimicrobial deklagen, en verbeterde mechanische sterkte te verbeteren. Nanomaterials en nanostructures worden bestudeerd voor hun potentieel om verpakkingsprestaties te verbeteren en aan specifieke productvereisten te voldoen.

 

De Etiketterende en Volgende Systemen van Smart:


R&D-de inspanningen worden gewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde etiketterende en volgende systemen voor betere traceability, leveringsketen efficiency, en anti-vervalst maatregelen. Dit omvat onderzoek naar RFID (Radiofrequentie-identificatie), NFC (dichtbij Field Communication), en QR-codetechnologieën om naadloze product identificatie, authentificatie, en het volgen toe te laten.

 

Verpakkingsveiligheid en Kwaliteit:


R&D-de initiatieven concentreren zich bij het verzekeren van verpakkingsveiligheid en kwaliteit door betere testmethoden en normen te ontwikkelen. Dit omvat onderzoek naar migratie van substanties van verpakkingsmaterialen om naleving van gezondheid en veiligheidsverordeningen te verzekeren. R&D poogt ook verpakkingsintegriteit en duurzaamheid door innovatieve materialen en structurele ontwerpen te verbeteren.

 

Inzicht en de Markttendensen van de consument:


R&D-de teams leiden marktonderzoek en analyseren het inzicht van de consument om nieuwe tendensen en eisen te identificeren in verpakking. Begrijpend de voorkeurhulp van de consument in de ontwikkeling van innovatieve verpakkingsontwerpen, komt het gemak, en interactieve verpakkende elementen voor die met doelpubliek resoneren.

 

Regelgevende Naleving:


R&D-de inspanningen worden gewijd aan het blijven op de hoogte van veranderende verordeningen en normen in de verpakkingsindustrie. Het onderzoek concentreert zich op het verzekeren van verpakkingsnaleving van internationale verordeningen met betrekking tot voedselveiligheid, product etikettering, milieu-effect, en recycling.

Door in onderzoek en ontwikkeling te investeren, blijft de verpakkingsindustrie aan de veranderende behoeften van ondernemingen, consumenten, en het milieu evolueren en voldoen. R&D-de initiatieven drijven vorderingen in duurzame praktijken, productintegriteit, functionaliteit, en esthetica, die de toekomst van de verpakkingsindustrie gestalte geven.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kosmetische verpakkende doos Leverancier. Copyright © 2023-2024 cktprint.com . Alle rechten voorbehoudena.