nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Printing&Packagingsmarkt in Globale 2023
Evenementen
Contacteer ons
86-755-2822-5716
Contact nu

Printing&Packagingsmarkt in Globale 2023

2023-07-25

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Printing&Packagingsmarkt in Globale 2023

Drupa 2023:

 

Drupa is de belangrijke handelsbeurs van de wereld voor druktechnologieën. Het vindt in Düsseldorf, Duitsland plaats, en kenmerkt de recentste innovaties en de tendensen in de druk en de verpakkingsindustrie. De de scherp-randtechnologieën van gebeurtenisshowcases, de digitale drukoplossingen, de verpakkingsmaterialen, en veel meer.

 

Druk 4 Al Conferentie:

 

Druk 4 allen is een internationale conferentie concentreerde zich op de toekomst van druk en verpakking. Het trekt de industriedeskundigen, ontwerpers, en fabrikanten aan om nieuwe tendensen, duurzaamheid, en technologische vorderingen te bespreken. De conferentie biedt inzicht in de recentste innovaties aan en verstrekt een platform voor voorzien van een netwerk en samenwerking.

 

Druk China 2023:

 

De druk China is één van de grootste druktentoonstellingen in Azië en demonstreert druk, verpakking, en document die technologieën omzetten. De gebeurtenis verstrekt een platform voor de industrieberoeps om markttendensen te onderzoeken, ideeën te ruilen, en zakenrelaties te vestigen. Het behandelt een brede waaier van drukdisciplines, met inbegrip van digitale druk, flexography, gravure, en meer.

Verpakkingsinnovaties 2023: De verpakking van Innovaties is een belangrijke die verpakkingstentoonstelling in verschillende over de hele wereld steden wordt gehouden. Het concentreert zich bij de demonstratie van de recentste technologieën, de materialen, en de ontwerpoplossingen voor de verpakkingsindustrie. De gebeurtenis brengt verpakkende beroeps, merkeigenaars, en ontwerpers samen om duurzame verpakkingsopties, innovatieve materialen, en de tendensen van de consument te onderzoeken.

 

Globale Verpakkende Top:

 

De Globale Verpakkende Top is het jaarlijkse verzamelen zich van de industrieleiders, deskundigen, en besluitvormers wereldwijd van de verpakkingsindustrie. De top biedt pientere presentaties, paneelbesprekingen, en voorzien van een netwerkkansen, richtend onderwerpen zoals duurzaamheid, e-commerce verpakking, slimme verpakking, en leveringsketen innovaties.

In termen van nieuws, zouden sommige zeer belangrijke tendensen en ontwikkelingen in de druk en de verpakkingsindustrie voor 2023 kunnen omvatten:

 

Duurzame Verpakking: Met stijgende voorlichting van de consument en milieukwesties, zal er een nadruk op duurzame verpakkingsoplossingen zijn. De bedrijven zullen milieuvriendelijke materialen, innovatieve ontwerpen, en verminderd afval in verpakking onderzoeken.

Digitale Drukvorderingen: De digitale druktechnologieën zullen blijven vooruitgaan, toelatend snellere productiesnelheden, hogere afdrukkwaliteit, en verhoogde aanpassingsopties. Deze tendens zal de verpakkingsindustrie rekening houdend met meer gepersonaliseerde en op bestelling druk hervormen.

 

Smart die verpakken: De integratie van technologieën zoals RFID-markeringen, QR-codes, en sensoren zal slimme verpakkingsoplossingen toelaten. Deze technologieën zullen informatie in real time over productkwaliteit, authenticiteit, en gebruik verstrekken, die de algemene ervaring verbeteren van de consument.

 

E-commerce Verpakkingsinnovaties: Aangezien online het winkelen blijft groeien, e-commerce zal de verpakking evolueren om de unieke uitdagingen van verpakken en verzenden te ontmoeten. De innovaties in beschermende verpakking, duurzame verschepende materialen, en geschikte verpakkingsontwerpen zullen prominent zijn.

 

Industrie 4,0 Goedkeuring: De druk en de verpakkingsindustrie zullen de Industrie 4,0 technologieën, met inbegrip van automatisering, robotica, en gegevensanalytics omhelzen. Deze integratie zal productieprocessen stroomlijnen, zal efficiency, verbeteren en zal vooruitlopend onderhoud voor materiaal toelaten.

 

Gelieve te merken op dat de verstrekte informatie op huidige tendensen en voorspellingen voor 2023 gebaseerd is. Het is altijd een goed idee bijgewerkt te blijven met officiële gebeurtenisaankondigingen en van het de industrienieuws bronnen voor de nauwkeurigste en geschikte informatie.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kosmetische verpakkende doos Leverancier. Copyright © 2023-2024 cktprint.com . Alle rechten voorbehoudena.