Home > producten > Parfum verpakkende doos >
Slimme Kleine Blauwe Gouden Magnetische de Gift van de Parfumdoos Verpakking

Slimme Kleine Blauwe Gouden Magnetische de Gift van de Parfumdoos Verpakking

Slimme Kleine Parfumdoos

Blauwe Gouden Kleine Parfumdoos

SGS Magnetische Gift Verpakking

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

CKT

Certificering:

SGS

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Materiaal:
2mm samengeperst karton
Grootte::
4x1.5x1.5inch
Toepassing:
parfum verpakking
Kleur:
Zwarte en goud
Industrieel Gebruik:
Kleine Parfumfles Verpakking
Certificering:
SGS
Eigenschap:
Milieuvriendelijk, Recycable
Embleem:
douaneembleem
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
500
Prijs
1.5
Verpakking Details
Verschepende Karton en Pallet
Levertijd
7-8days
Betalingscondities
T/T, Western Union,
Levering vermogen
1000000
Productomschrijving

Kleine Slimme Blauwe en Gouden Magnetische de Gift van de Parfumdoos Verpakking

 

1. Afmeting en Stlyle: Magnetische giftdoos

2. Minimumorde: 500 Vereiste Dozen

3. Het Document van de kaartvoorraad: 13mm karton

4. Druk: Blauw en Goud

5. Het eindigen:  Waterige Deklaag, het Gouden Folie Stempelen, het In reliëf maken, Debossing

6. Inbegrepen Opties: Matrijzenknipsel, Genoteerde Perforatie, het Lijmen

7. Bewijs: Digitaal Gedrukte Bewijzen, Fysieke Bemonstering

8. Keerpunttijd: Plotseling, Stormloop, 8-10days

9. Verschepende Manier: Door de lucht of door overzees

 

 

Specificatie van Parfum Verpakkende Doos

 

Doostypes van schoonheidsproducten:

Kleine Magnetische parfum verpakkende doos

Materiaal:

2mm karton

Druk:

Stevige Pantone-Kleur

Het eindigen:

Folie het Stempelen, maakt, Deboss, UVdeklaag in reliëf

Toebehoren:

Facultatief

Ontwerp:

De illustrator heeft de voorkeur art. te maken

Eigenschap:

Milieuvriendelijk, kringloop, verscheepte vlak

MOQ:

500pcs

Vorm:

Rechthoek

Steekproefonderzoek:

Fysieke gedrukte steekproef met uw art.

 

Doos van het douane de Kleine Magnetische Parfum

Een zeer tengere en uitstekende giftdoos. Zijn ontwerp behoort tot de stijl Van het Middenoosten, met klassieke vormen, die tot het maken een hoogst populaire verpakkingsstijl. Het gebruik van van een hele bladzijde gouden het stempelen patronen verbetert het niveau van het product. Het is een grote keus. De maandelijkse productiehoeveelheid is 100.000 stukken.

 

Selectie van Materialen

Ons bedrijf is verheugd geweest om u een brede selectie van de verpakkingsmaterialen van de premiekwaliteit aan te bieden. Wij begrijpen dat elke klant hun unieke voorkeur heeft, wat is waarom wij curated een diverse inzameling van materialen hebben om van, met inbegrip van met een laag bedekte witte de kaartvoorraad van C1S te kiezen, niet bekleed document, textuurdocument, zacht-aanrakingsdocument, katoenen document, en meer.

Wij richten ons op uw specifieke behoeften en kunnen de verpakking met een steen aanpassen of glanzend eindig, of geweven document om ervoor te zorgen dat uw verpakking met uniek en een schrijver uit de klassieke oudheid kijkt duidelijk uitkomt. Onze materialen voldoen FSC aan certificatienormen ervoor zorgen, die dat zij milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, en ecologisch duurzaam zijn.

U kunt ook onze andere materialen, zoals kartonvoorraad doorbladeren, cardstock document, stijve vakjes, plooide gecanneleerd karton, linnenvoorraad, en kraftpapier-materiaal, om het ideale verpakkingsmateriaal te vinden dat uw productvereisten past.

 

Oppervlakte behandeling

Wij bieden diverse deklagen aan om de verschijning van uw dozen te verbeteren, zoals glanzend of steen eindigt die een glanzende oppervlakte of een niet-reflecterende verschijning toevoegen. De deklagen spelen een centrale rol in het creëren van een goede eerste indruk voor uw producten en de klanten kunnen de deklaag ook voelen wanneer zij het raken.

Of u een idee hebt om uw verpakkende tribune van andere producten of behoeftebegeleiding op te maken in het kiezen van de juiste deklaag voor uw verpakking, hebben wij u behandelden.

Hier zijn enkele het eindigen opties beschikbaar voor uw verwijzing:

 • Satijn
 • Glanzend
 • Steen
 • Zachte Aanraking
 • Anti-krasdeklaag

 

Het eindigen en Technieken

Kiezen van de juiste het eindigen techniek voor uw verpakkende dozen is essentieel om hen hoogst aantrekkelijk te maken en uw verkoop op te voeren. Bij ons bedrijf, bieden wij een brede waaier van het beëindigen van opties aan die waarde die aan uw producten toevoegen, tot hen maken blikpremie en duur.

U kunt verkiezen om enige of veelvoudige het eindigen opties op de dozen, afhankelijk van uw voorkeur toe te passen. Hier zijn enkele opties die wij hebben aangeboden:

 • Het in reliëf maken: Creeert een opgeheven ontwerp of een patroon op de oppervlakte van de doos voor een geweven gevoel en een visueel beroep.
 • Debossing: Gelijkaardig aan het in reliëf maken, maar creeert een in een nis gezet patroon op de oppervlakte van de doos voor een subtiel, elegant effect.
 • Foiling: Voegt metaal toe of glanzend eindigen aan specifieke gebieden van het doosontwerp voor een luxueuze blik.
 • Vlek UV: Een hoog-glans, opgeheven deklaag die tot contrast tussen steen en glanzende gebieden van de doos leidt.
 • Duidelijke Etalage: Staat klanten toe om het product binnen de doos te zien, terwijl ook het bieden van bescherming en visueel beroep.

Door deze het eindigen opties te gebruiken, kunt u uw verpakkingsontwerp nemen op het volgende niveau en een duurzame indruk op uw klanten maken.

Tussenvoegsels of Inlegsel om Producten in Doos te houden

Om het veilige vervoer van uw producten te verzekeren, adviseren wij gebruikend kartontussenvoegsels. Deze tussenvoegsels niet alleen beschermen uw producten maar ook helpen om hen goed te tonen wanneer de cliënten de dozen openen. Bovendien staat het tonen van merketiketten op de verpakking opvallend klanten toe om een goede ervaring te hebben wanneer het openen van de doos, gelijkend op het opvouwen van een gift.

Wij bieden een waaier van tussenvoegsels aan om uw behoeften aan te passen, die omvatten:

 • Document tussenvoegsels
 • Schuimtussenvoegsels
 • Stempeltussenvoegsels
 • Omheiningstussenvoegsels
 • Blaartussenvoegsels

Gebruikend deze tussenvoegsels help om uw producten veilig en goed-georganiseerd te houden binnen de verpakking, verhinderend schade tijdens vervoer of opslag. Gelieve te laten ons uw specifieke vereisten kennen en wij zullen de beste optie voor u voorstellen.

 

FAQ om een Orde te plaatsen

1, wat als ik een kleine onderneming ben en een kleine hoeveelheid begin?

 

Wij zijn gelukkig om u voor een kleine onderneming te steunen. Wij kunnen uw drukbanen met anderen combineren om de kosten te delen. Bijvoorbeeld, hebt u dozen met hoeveelheid 300pcs, en er is een andere cliënt met hoeveelheid 300pcs, dan zullen wij hen samen drukken om de kosten te delen.

 

2, weet ik het hoe te om geen verpakking voor ons product te maken, zijn er verschillende punten in één doos.

 

Het is een hoofdthema om een manier te vinden om uw producten in een doos goed te tonen. Als het enkel een doos met kleinhandelsdoel is, dan kunnen wij kartontussenvoegsel gebruiken om hen te houden en in een normale stijl verpakkende doos te zetten. Als het voor een gift maar niet hoogwaardig, dan is zal een goed drukontwerp een helpen. Voor het geval dat het product met hoogwaardig om een gift te zijn is, dan zal een stijve giftdoos met schuimtussenvoegsel een prioriteit zijn. Om een premie verpakking te maken, kunnen wij ook het speciale eindigen toevoegen, als het metaal kijken, effect, zachte aanraking, enz. in reliëf maken

 

3, zullen u de verpakkende dienst verlenen als wij onze producten aan u verschepen?

Absoluut ja. Als uw producten in China worden geproduceerd, kunt u hen aan ons verschepen, zullen wij hen in onze fabriek inpakken, zullen hen, dan schip aan uw pakhuis voor verkoop verzegelen en etiketteren. Wij deden veel verpakking, als gift verpakking, stro verpakking, verkoopt PDQ verpakking, etc… in het klein. Alvorens wij de verpakking maken, zullen wij ook een inspectie om het even welke tekorten doen vermijden.

4, zullen teveel de internationale het verschepen kosten? Ik heb veel begroting niet….

Normaal er zijn twee manieren voor verzending, seashipping men, en andere is lucht het verschepen. Als aan de V.S. of Canada en Australië, er een middenweg is: het seashipping + lucht het verschepen. Het betekent het eerst het seashipping aan uw lokale zeehaven zal nemen en aan één pakhuis in uw land opgeslagen, dan zij aan u zullen worden verzonden. Het bespaart veel gekost en ook u liet u vrij van douanekwestie. Als aan Europa, is er een andere manier: Trein die + Lucht het verschepen verschepen. Het neemt eerst trein aan één of ander land zoals Polen en dan daar vervoerd van aan uw adres in Europa. U hebt loon nodig geen belasting en u hebt handvat geen douane nodig.

 

5, hoe u pakken mijn dozen in? Ik ben niet zeker als zij ons pakhuis konden passen.

 

De verpakking zou kartons en pallets kunnen zijn samen of enkel kartons. Wij zullen 16kgs voor elk karton overwegen het dragende gewicht houden.

De hoeveelheid zou elk karton overeen te komen kunnen zijn als u producten naar verschillende opslag met bepaalde hoeveelheid wilt verzenden. Heigh van pallet zou kunnen worden veranderd gebaseerd uw pakhuissituatie, kunt u de pallets daar of niet opstapelen. om u te laten de goederen aan uw pakhuis regelmatig leegmaken zullen alle elementen worden overwogen.

 

 

 

Welkom om met ons voor nadere informatie te babbelen!

U zal hier worden getaxeerd en Uw Verpakking zal genomen zorg met verantwoordelijkheid zijn!

   

 

    

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kosmetische verpakkende doos Leverancier. Copyright © 2023 cktprint.com . Alle rechten voorbehoudena.