nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Nieuw Beleid van Document Verpakkingsindustrie in China, 2023
Evenementen
Contacteer ons
86-755-2822-5716
Contact nu

Nieuw Beleid van Document Verpakkingsindustrie in China, 2023

2023-07-12

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Nieuw Beleid van Document Verpakkingsindustrie in China, 2023

Nieuw Beleid van Document Verpakkingsindustrie in China, 2023

 

Volgens een marktonderzoekrapport over de druk en verpakkingsindustrie, bereikte de wereldmarktgrootte 2.481,763 miljard yuans (RMB) in 2021, met de Chinese marktomvang die 724,675 miljard yuans bereikt. Het rapport voorspelt dat de globale markt van de verpakkingsdruk 3.257,061 miljard yuans tegen 2027, met een samenstellings jaarlijks groeipercentage van 4,65% tijdens de voorspellingsperiode zal bereiken.

 

Als belangrijk stuk van de verpakking van decoratie en druk, hebben de document verpakking en de drukindustrie voordelen zoals gemakkelijke verwerking, lage kosten, geschiktheid tot drukken, milieuvriendelijkheid, en recyclability. Het is het wijdst gebruikte type van verpakking in de markt, die van ongeveer één derde van de algemene outputwaarde rekenschap geven van de verpakkende drukindustrie.

 

Beginnend vanaf 2023, zal een reeks beleid, normen, en plannen met betrekking tot de druk en de verpakkingsindustrie worden uitgevoerd, die de ontwikkeling van de volledige industrie beïnvloeden en kunnen veranderen. De druk en verpakkende bedrijven zouden aandacht begrijpen en besteden aan dit beleid, aan de tendensen van The Times moeten aanpassen, en collectief de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de drukindustrie bevorderen. Daartoe, hebben wij dit beleid samengevat.

Nieuw Beleid:


1. De BTW Vrijstelling voor Kleinschalige Belastingbetalers:

 

Het Ministerie van Financiën en het de Belastingheffingsbeleid van de Staat gaf een beleidsaankondiging op 9 Januari vrij, 2023, die de vrijstelling van gevoegde waarde voor kleinschalige belastingbetalers verduidelijken. Vanaf 1 Januari, 2023, aan 31 December, 2023, zijn de kleinschalige belastingbetalers met maandelijkse verkoop van minder dan 1 miljoen yuans (met inbegrip van dit bedrag) vrijgesteld van gevoegde waarde. Het gevoegde waarde dat zou moeten worden vrijgesteld kan van de betaalbare belasting door de belastingbetaler worden afgetrokken of worden terugbetaald als het vóór de aankondiging is verzameld. Er zij op gewezen dat de meerderheid van druk en verpakkende ondernemingen in China kleinschalige ondernemingen is, en dit beleid is ongetwijfeld een belangrijk voordeel voor deze kleinschalige ondernemingen.

 

2. Nul Tarieven voor Ingevoerd Document:

 

Op 28 December, 2022, kondigde de de Raad van de Staat Tariefcommissie het plan van de tariefaanpassing voor 2023 aan, uitvoerend nul tarieven voor verscheidene document categorieën. Beginnend vanaf 1 Januari, 2023, zal China een voorlopig tarief van het de invoertarief onder het het meest-goed:keuren-natietarief aan 1.020 goederen, met inbegrip van tweezijdig zelfklevend document, kopergravuredocument, wit karton, gerecycleerde vakje raad, en golf ruw document binnen de document categorie opleggen. Nochtans, behandelt deze tariefaanpassing de raad en het krantenpapier geen producten van de zweepdoos.

 

3. Vrijstelling voor Drukondernemingen in Milieuverordening:

Op 1 December, gaven 2022, het Ministerie van Ecologie en het Milieu de „Beheersmaatregelen voor de Lijst van Zeer belangrijke Milieuverordening Eenheden uit.“ Beginnend van de ondernemingen van Januari 1, 2023, verpakkende en druk boven een bepaalde schaal dat de gebruiksinkt met lage vluchtige organische verbindinginhoud zoals die door de nationale regelgevingen wordt gespecificeerd van wordt vermeld als zeer belangrijke luchtverontreinigingeenheden zal worden vrijgesteld. Met andere woorden, de verpakkende en drukondernemingen die lage VOCs-inhoudsinkt gebruiken zullen van wordt vermeld als zeer belangrijke luchtverontreinigingeenheden worden vrijgesteld.

4. Nieuwe „Nationale het Beheersmaatregelen van de Druk Demonstratieve Onderneming“:

 

Op 10 Januari, publiceerden 2023, de Nationale Pers en de Publicatieoverheidsinstelling de „Nationale het Beheersmaatregelen van de Druk Demonstratieve Onderneming.“ De „Beheersmaatregelen“ identificeren vier categorieën van nationale druk demonstratieve ondernemingen: steun en steuncategorie, innovatie en belangrijke categorie, intelligente productiecategorie, en professionele kenmerkencategorie. De Nationale Pers en Publicatieoverheidsinstelling zal het overzicht en de identificatie van nationale druk demonstratieve ondernemingen om de twee jaar organiseren.

 

5. Implementatie van de uitgave van 2022 van de „Catalogus voor de Begeleiding van Buitenlandse Investeringsindustrie“: Beginnend vanaf 1 Januari, 2023 worden uitgevoerd, zal de uitgave van 2022 van de „Catalogus voor de Begeleiding van de Buitenlandse Investeringsindustrieën“. De Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie verklaarde dat de belangrijkste veranderingen in de nieuwe uitgave van de Catalogus ononderbroken aanmoediging van buitenlandse investering omvatten

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kosmetische verpakkende doos Leverancier. Copyright © 2023-2024 cktprint.com . Alle rechten voorbehoudena.